Adverteren bij Bouwservice

Beste bouwgidsgebruiker/sitebezoeker,

 

Enige tijd geleden vernieuwden we onze site, meteen geschikt voor mobiel gebruik.

Onze praktische bouwgidsen kunnen voortaan op elk moment 24/24 en 7/7 geraadpleegd worden.

Vele gemeenten, vakorganisaties, professionelen en deskundigen die instaan voor de verspreiding van onze bouwgidsen hebben de laatste jaren sterk ingezet om de papierberg te verminderen. Hierdoor werd het digitaal aanbod van onze gidsen aan bouwers en verbouwers enorm vergroot. We mogen gerust spreken van een onbeperkte oplage, waarbij het grote aanbod verschuift van papier naar digitaal. Voor de duidelijkheid, we blijven onze bouwgidsen aanbieden op het voor velen nog gewaardeerde en tastbare papier.

Het opzoeken van aannemers en diensten in de bouw kan voortaan ook mobiel. Met onze zoekmodule kan gezocht worden onder gemeente, onder rubrieken en op naam.
Onze vakmensen worden met uitgebreide presentaties voorgesteld aan (ver)bouwers. De mogelijkheden zijn groot: een infofiche, een advertentie, opvallende foto’s, actieve linken naar eigen site, …

 

Wenst u als aannemer, installateur of dienstverlener te adverteren?
Geef ons een seintje! 09/222 24 12 

voor onze volgende bouwgidsen :
REGIO LIMBURG
REGIO WEST VLAANDEREN

voor onze volgende bouwkrant :
REGIO Evergem
Contacteer Dirk De Bauw – dirk@bouwservice.be

U kan ook rechtstreeks adverteren op onze site onder IN DE KIJKER’.
Wij verzorgen dan een volledige presentatie van uw onderneming in een opvallende context . Tevens wordt uw onderneming opgenomen onder de algemene zoekmodule voor het opzoeken van aannemers en diensten in de bouw.
Contacteer Dirk De Bauw – dirk@bouwservice.be

 

Samen sterk in de bouw!
Team Bouwservice